loading

Online verjaardagslijstje maken

Maak gratis een online verlanglijstje voor jouw verjaardag met cadeaus die je graag zou krijgen,
en deel het dan eenvoudig met vrienden en familie.

20.916 lijstjes aangemaakt.
Ben jij de volgende?
slider-img

Waarom een online verjaardagslijstje maken?

Gebruik Favolis om eenvoudig een lijstje voor jouw verjaardag te maken, beheren en delen.

 • Creëer je online verlanglijstje in slechts enkele klikken.
 • Deel je verlanglijstje met vrienden en familie.
 • Duidelijke opvolging over wie wat aangekocht heeft.
Creëer mijn verlanglijstje

Je kan Favolis gebruiken voor meerdere gelegenheden

Gebruik Favolis om eenvoudig een verlanglijstje te maken, te beheren en te delen.

 • Creëer je online verlanglijstje in slechts enkele klikken.
 • Deel je verlanglijstje met vrienden en familie.
 • Duidelijke opvolging over wie wat aangekocht heeft.
Creëer mijn verlanglijstje

Wil je je eigen verlanglijstje maken?

Gebruik Favolis om eenvoudig een verlanglijstje te maken, te beheren en te delen.

 • Creëer je online verlanglijstje in slechts enkele klikken.
 • Deel je verlanglijstje met vrienden en familie.
 • Duidelijke opvolging over wie wat aangekocht heeft.
Creëer mijn verlanglijstje

Enkele van de getuigenissen die we hebben ontvangen

De website was super handig en eenvoudig om mijn online verlanglijstje te maken.
Hanne V.
Fantastische website! Gemakkelijk te gebruiken, zelfs mobiel.
Bjorn S.
Heel blij dat we Favolis gebruikt hebben voor onze trouw.
Anne H.
Heb al enkele vrienden uitgenodigd. Volgend jaar gebruik ik hem weer...
Victor W.
Mijn verlanglijstje was gemaakt op 5 minuten. Super eenvoudig.
Karen N.

Een verlanglijstje voor je verjaardag

Voor je het weet, is het weer zo ver en staat je verjaardag plots voor de deur. Ongetwijfeld heb je al een paar cadeau ideetjes in je hoofd, maar hoe kun je op een elegante manier aan je familie en vrienden laten weten welke verjaardagscadeaus je graag zou willen krijgen? En hoe vermijd je dat je per ongeluk tweemaal hetzelfde cadeau krijgt?

De oplossing is heel eenvoudig en duidelijk: stel zelf je eigen verjaardagslijstje samen en ontvang zo je favoriete cadeaus die voor jou belangrijk zijn! Met een online verjaardagslijstje van Favolis laat je aan iedereen weten welke verjaardagscadeaus je graag zou willen ontvangen. Niet alleen is dit voor jou zeer aangenaam en gemakkelijk, maar ook voor je familie en vrienden is een verjaardagslijstje super handig. Zo hebben ze van jou een doelgericht wenslijstje en hoeven ze zich niet de kop te breken over hun cadeaukeuze.

Voor jou levert dit ook meerdere voordelen op. Met je verjaardagslijstje ontvang je alleen verjaardagscadeaus die op je verlanglijstje staan. Dit betekent dat je niet teleurgesteld zult worden als je een cadeautje openmaakt en je ook geen schrik moet hebben om weer eens een ongevraagd of nutteloos cadeau te krijgen. Op die manier vermijd je ook gênante situaties en hoef je geen dankbare glimlach te faken om je teleurstelling, voor het ongetwijfeld goed bedoelde cadeautje, te verbergen. Een ander voordeel van je verjaardagslijstje is dat je er zoveel verjaardagscadeaus kan opzetten als je wilt en dat je deze cadeaus ook kan ranken volgens belangrijkheid. Zo kun je de meest gegeerde cadeaus bovenaan je verlanglijstje zetten door ze drie sterren te geven, waardoor je aan iedereen duidelijk kunt laten zien wat er voor jou prioritair is op je verlanglijstje.

De uitnodigingen voor jouw online verjaardagslijstje worden door jou persoonlijk verstuurd. De link naar het verlanglijstje kan zowel via sms, facebook, whatsapp, messenger, instagram of via mail verstuurd worden naar al je familieleden en vrienden. Via een eenvoudig wachtwoord kunnen de uitgenodigde bezoekers dan de verjaardagslijst met jouw naam bekijken, waarop al je gewenste cadeautjes met hun afbeelding, omschrijving en prijs staan vermeld. Snel, handig en eenvoudig!

Wanneer iemand een cadeau kiest uit jouw verlanglijstje, wordt het afgevinkt van je lijst en ontvang je een bevestigende e-mail. Zo kun je perfect opvolgen welke cadeautjes er van je verlanglijstje zijn aangekocht. Dit gebeurt echter zonder dat je de naam van de aankoper te zien krijgt. Zo blijft het toch nog de verrassing van wie er welk cadeautje van je verjaardagslijstje zal overhandigen. Een beetje spanning blijft dus wel aanwezig maar bovenal zal het overhandigen van de verjaardagscadeaus voor iedereen vreugde en plezier schenken. De cadeautjes die niet werden aangekocht, kun je nadien zelf nog kopen of je kunt ze simpelweg meenemen naar een volgend verlanglijstje dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor kerstmis of een andere aangelegenheid. Met uw Favolis online verjaardagslijstje stuur je ook een handige reminder aan iedereen voor je nakende verjaardag en zullen je familie en vrienden nauwer betrokken zijn bij deze heugelijke gebeurtenis. Ontdek dus snel de vele voordelen van een Favolis verlanglijstje en creëer zo in een mum van tijd jouw eigen favoriete verjaardagslijstje!

Hoe kies ik mijn verjaardagscadeaus?

Het samenstellen van je favoriete verlanglijstje is zeer eenvoudig en het neemt slechts een klein deeltje van jouw tijd in beslag. Eerst creëer je, aan de hand van je e-mail, een Favolis account waarvan jij alleen de beheerder bent. Op deze account kun je dan je favoriete lijstje aanmaken, ongeacht of dit voor een verjaardag, een communie, een huwelijk, een housewarming, een geboorte of voor een kerstfeest is. Je kunt met je account dus zoveel favoriete lijstjes aanmaken en beheren als je wilt.

Na het aanmaken van je verjaardagslijstje, kun je daarna beginnen met het invoeren van je verjaardagscadeaus. Voor sommige specifieke cadeaus heb je reeds een merknaam, serienummer en/of favoriete winkel in gedachten. Hier volstaat het om, de link rechtstreeks te kopiëren in jouw verjaardagslijstje en de gevraagde gegevens verder aan te vullen. Bij een juiste naam beschrijving zul je soms al het gekozen cadeau zien bij de suggesties van Favolis en hoef je jouw product alleen maar aan te klikken. De link, prijs en afbeelding worden dan automatisch door Favolis ingevuld op je verjaardagslijstje. Bij alle andere cadeaus dien je zelf uw verjaardagscadeau te googelen of kun je de suggesties van Favolis bekijken. Tik je bijvoorbeeld “espresso machine” in, dan zal Favolis al drie mogelijke opties voorstellen zonder verplichting. Het leuke is dat je zo al snel enkele nuttige tips verkrijgt over de eigenschappen en de prijs van een favoriet cadeau.

Na het vervolledigen van het eerste verjaardagscadeau op je verlanglijstje, kun je daarna klikken op cadeau toevoegen en zo de volgende items op je wenslijstje toevoegen. Beperk je ideeën niet en plaats zoveel mogelijke verjaardagscadeaus die je leuk vindt op jouw favoriete lijstje. Zo hebben uw vrienden en familieleden meer vrijheid bij het kiezen van hun cadeaus en ben je ook zeker dat je alleen maar gewenste verjaardagscadeaus zult ontvangen. Probeer het gerust eens uit, het is gratis en eenmaal je de eerste cadeautjes hebt ingevoerd, zul je het gemak van jouw favoriete lijstje op Favolis zeker appreciëren!

Wanneer maak ik mijn verjaardaglijstje?

Je kunt eigenlijk heel het jaar door bezig zijn met het samenstellen van je verjaardagslijstje. Heb je door het jaar een idee voor je verjaardag, of een plotse ingeving, dan kun je dit reeds toevoegen aan je Favolis verlanglijstje. De cadeaus worden automatisch bewaard en zo kun je al je verjaardagswensen overzichtelijk bijhouden, zonder dat je ze achteraf terug vergeet.

Zijn er cadeaus die je na verloop van tijd niet meer wenst te behouden, dan kun je die eenvoudig weer schrappen uit je favoriete lijstje. Door regelmatig cadeautips toe te voegen aan je verjaardagslijstje, hoef je je niet meer druk te maken in de periode voor uw verjaardag en moet je niet plotseling op zoek gaan naar de ideale verjaardagscadeaus. Niet alleen vermijd je dat je in laatste instantie zomaar lukraak nog enkele cadeaus kiest, waar je achteraf spijt van hebt, maar het geeft je ook een geruststellende vrijheid en zekerheid. Het leuke van een voorbereid verjaardagslijstje is dat je jouw verlanglijstje met één klik kunt doorsturen naar al je vrienden en je familie. Of vroeger indien er al een vraag is naar jouw verjaardagswensen. Je finaliseert je verjaardagslijstje ook best enkele weken voor je verjaardag zodat je het op tijd kunt doorsturen. Zijn er toch nog last minute cadeaus, die je nog zou willen toevoegen, dan kun je die zonder problemen integreren in jouw wenslijstje.

Met een Favolis verlanglijstje kom je zo nooit voor verrassingen te staan en is je verjaardaglijstje steeds up to date!

Duidelijke controle en opvolging van mijn verjaardaglijstje

Met een Favolis verlanglijstje heb je zelf het beheer van jouw verjaardagscadeaus in handen. Alle cadeaus, die je zelf zorgvuldig hebt gekozen voor je verjaardag verlanglijstje, zijn voor iedereen die toegang heeft tot jouw verjaardaglijstje via een bijgevoegde link zichtbaar. De bezoekers die terecht komen op je verlanglijstje, krijgen zo een mooi overzicht van al jouw gewverjaardagslijenste cadeaus.

Wordt één van je verjaardagscadeaus aangekocht, dan word je daarvan verwittigd via een e-mail, zonder dat je weet van wie je het cadeau gaat krijgen. De verrassing van het verjaardagscadeau blijft zo voor een groot deel behouden, maar jij hebt wel een mooi overzicht van al de cadeaus die reeds werden afgevinkt van jouw verlanglijstje.

Wie je toelaat tot je verjaardagslijstje bepaal je ook zelf. Je stuurt de link “mijn verjaardagslijstje” alleen maar door naar de mensen die je wenst uit te nodigen. Deze mensen ontvangen dan een door jou gekozen wachtwoord waarmee ze toegang hebben tot je verjaardag verlanglijstje. Veilig, handig en controleerbaar! Achteraf heb je ook een duidelijk overzicht over de verjaardagscadeaus die niet werden afgevinkt en die je mogelijks nog kunt gebruiken voor een volgend verlanglijstje.

De ideale verjaardagscadeaus

Met het maken van een Favolis verjaardagslijstje, ontvang je alleen maar ideale verjaardagscadeaus en zul je niet meer teleurgesteld worden door ongevraagde of ongewenste verrassingscadeaus. En zo hoort het ook! Je verjaardag is immers een speciale gebeurtenis die ter ere van je geboortedag jaarlijks gevierd wordt. Traditiegetrouw gaat dit gepaard met de nodige gelukwensen en geschenken van de mensen die je graag zien en soms wordt je verjaardag ook gevierd met een verjaardagsfeestje. Door je Favolis verlanglijstje te delen met vrienden en familie, verhoog je gegarandeerd het succes van je verjaardag. Je vrienden en familieleden zullen dankbaar zijn dat ze een verjaardagscadeau kunnen overhandigen dat je écht wilt en die dankbaarheid zullen ze bij jou ook merken als jij je favoriete cadeau ontvangt. Want voor jou verhoogt het krijgen van de ideale en gevraagde verjaardagscadeaus, alleen maar het succes en het geluk van je heugelijke dag. Met je Favolis verjaardagslijstje kunnen de mensen op hun gemak kiezen uit de door jouw gekozen favoriete cadeaus, die allemaal met hun omschrijving, naam, afbeelding en prijs op het verjaardagslijstje staan vermeld. Door je verjaardagscadeaus te markeren met één, twee of drie sterren, kun je ook je favoriete cadeaus rangschikken volgens belangrijkheid. Hiermee verhoog je de kans dat de meest gewenste cadeaus van je verjaardagslijstje ook daadwerkelijk zullen gekozen worden.

Gebruiksvriendelijk voor mijn vrienden en familie

Een Favolis verlanglijstje is niet alleen voor jou handig maar ook voor je familie en vrienden. Enkele weken voor je verjaardag, stuur je een berichtje naar al je familieleden en vrienden met een uitnodiging voor je verjaardagslijstje. Dit gebeurt aan de hand van een door jou gekozen naam voor je verlanglijstje en een bijhorend wachtwoord. Je kunt deze naam en het wachtwoord delen via alle mogelijke kanalen zoals e-mail, Whatsapp, Instagram, Messenger of Facebook. Gebruik geen al te moeilijke naam of wachtwoord en gebruik een logische verwijzing naar je verjaardag. De genodigden kunnen dan via www.favolis.com de naam van jouw verjaardagslijstje intikken en met het wachtwoord toegang krijgen tot je favoriete lijstje. Hier kunnen ze dan al jouw geselecteerde verjaardagscadeaus bekijken.

Deze cadeaus worden weergegeven met hun naam, omschrijving, afbeelding en prijs. Het is ook mogelijk om er nog een persoonlijke boodschap aan toe te voegen, om het iets leuker te maken voor de bezoekers. Indien één van je vrienden of familieleden een verjaardagscadeau van je verlanglijstje wenst te kopen, dan vinkt hij of zij dit cadeau af. De gekozen cadeaus voor je verjaardag kunnen dan rechtstreeks via een link online besteld worden of zelf aangekocht worden.

Bij een online bestelling hebben je vrienden of familieleden de keuze om je cadeau, na betaling, te laten bezorgen op hun adres of rechtstreeks te laten leveren op jouw adres. Indien er geen online link is, en je het verjaardagscadeau in meerdere winkels kunt kopen, dan kan de bezoeker het cadeau afvinken en het verjaardagscadeau zelf gaan kopen. Bij het afvinken is het cadeau dan niet meer beschikbaar voor de andere genodigden.

Als jarige zul je een bevestigende e-mail krijgen dat het cadeau van je verjaardagslijstje werd weerhouden. Met je favoriete lijstje op Favolis, bereik je iedereen op een snelle en gebruiksvriendelijke manier en maak je van jouw verjaardag een leuk en gedeeld evenement voor iedereen!

Sharing is caring

Wanneer je voor de eerste keer je favoriete lijstje aanmaakt via www.favolis.com kan het wat meer tijd in beslag nemen om alle toepassingen te vinden. Maar je zult merken dat Favolis je tijdens je eerste stappen zal begeleiden, zodat je snel en handig je favoriete verlanglijstjes kunt aanmaken en beheren. En voor je het weet, ben je een trouwe gebruiker van Favolis voor al je feestjes.

Door je vrienden en je familie uit te nodigen, zullen ook zij Favolis ontdekken en gebruiken en dit is ook handig voor jou. Indien ze het gebruiksgemak en het nut van Favolis ontdekken, zal ook jij uitgenodigd worden voor hun favoriete lijstje en zullen ze aan jou komen vragen hoe het opstellen van zo’n verlanglijstje juist werkt. Want hoe leuk zou het niet zijn als ook jouw vrienden en familieleden hun favoriete cadeaus zouden delen voor hun speciale gelegenheden? Zo kun je met een gerust geweten het juiste cadeau kopen voor iedereen en zul je bijvoorbeeld niet per ongeluk weer dezelfde fles gin geven aan uw favoriete nonkel.

Deel gerust met je familie en vrienden dat je Favolis kunt gebruiken voor elke feestgelegenheid: verjaardag, huwelijk, geboorte, kerstmis, Sinterklaas, Sweet sixteen, Bachelor party, jubileum, communie of lentefeest. Door verlanglijstjes te delen, leer je elkaar beter kennen, respecteer je elkaars wensen en ontdek je ook nieuwe ideeën van elkaar. Bovendien kun je ook gemeenschappelijke lijsten maken waarop al je favoriete cadeaus kunt plaatsen. Zeer handig om te gebruiken wanneer je, bijvoorbeeld voor Kerstmis, je cadeautjes per lottrekking hebt bepaald. Door Favolis te delen, bereik je zo iedereen voor elke gelegenheid!

Wil je je eigen verlanglijstje maken?

Gebruik Favolis om eenvoudig een verlanglijstje te maken, te beheren en te delen.

 • Creëer je online verlanglijstje in slechts enkele klikken.
 • Deel je verlanglijstje met vrienden en familie.
 • Duidelijke opvolging over wie wat aangekocht heeft.
Creëer mijn verlanglijstje

Creëer een verlanglijstje

Annuleer

Account gegevens

Maak het eenvoudig voor andere om je lijstje te vinden met extra info:

Instellingen verlanglijstje

* Het doel van het wachtwoord is om enkel personen die jij hebt uitgenodigd toegang te verlenen.